logo
whatsapp-image
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Header Image 0

Over
Ons

Welkom heer, dame!

U heeft wellicht interesse in een aanbieding van ons en dat vinden wij oprecht fantastisch. JVA hanteert scherpe BEST BUY internet prijzen zonder in te boeten aan kwaliteit en goed gastheerschap. Een occasion heeft bij ons een duidelijke en aantoonbare historie met een gegarandeerde kilometerstand en geen schadeverleden of andere mistige eigenschappen. Transparant, eerlijk en voortvarendheid zijn enkele kernwaardes die ons passen en goed gastheerschap...waar vind je het nog. Goed...u heeft een auto op het oog en nu?

 

Contact:
Bellen - facetime - filmpje via whatsapp - allemaal mogelijk. Videobellen in Covid-time neemt aan populariteit toe en detail van auto en/of deal worden persoonlijk met u besproken. Een inruilauto is zeer welkom, restwaarde komen we in alle redelijkheid altijd uit en zelfs Home Delivery kan op wens geheel gratis worden geregeld.

Zekerheden:
Jochen Visser Automobielen is een onafhankelijk automobielbedrijf, heeft meer dan 25 jaar ervaring in auto retail en specialiseert zich in aankoop en verkoop van gebruikte A-segment kwaliteitsauto's. Urban Mobility is immer populair vanwege lage kosten en brandstofverbruik maar ook bedrijfszekerheid en vormgeving dragen bij aan die status. Uw nieuwe auto heeft altijd een heldere historie en gegarandeerde kilometerstand.

Afleverpakketten:
Profit - Premium - Premium Plus. Helder advies en transparant wat die meerwaarde voor u betekend en voor de auto omvat.

Proefrit aan huis:
Op afspraak en conform richtlijnen RIVM die we hanteren en respecteren. Rijden in uw eigen omgeving is wel zo prettig en vertrouwd. Bel voor een afspraak.

Daarom kiest u voor ons

Over Jochen Visser Automobielen

25

Ervaring sinds

9,7

Klanttevredenheid

41

Occasions in
voorraad

Content Image 2

Voor en door liefhebbers

Financieren - verzekeren - financial lease:
Maatadvies o.b.v. ruimte per maand. Uw nieuwe auto omgerekend naar een budget wat past is iets wat niet heel veel collega's doen/willen/kunnen maar helpen we u belangeloos mee. Verzekeren op basis van scherpe premies en goede voorwaarden. Financial lease advies voor het MKB-ZZP-Starters zetten we om in snelle acceptatie en top tarieven. Alleen BTW aanbetalen en dan rap verrekenen in de aangifte.

Best Buy:
Onze Best Buy internetaanbiedingen zijn bezien in bouwjaar, uitrustingsniveau, kilometrage en vooral kwaliteit onderscheidend. Wij geloven niet zo zeer in de kracht van korting maar wel in de kwaliteit van de aanbieding. Kosten in de hand...prijs interessant. Kan zo een tegeltje van gemaakt worden maar waar als geen ander. En ja...ook wij gaan 1 x per jaar op vakantie...ook kerst wordt hier gevierd...we verdienen dus aan een auto. Dat u 't weet.

Note:
Elke advertentie wordt met zorg en persoonlijk samengesteld om u zo goed en compleet mogelijk te informeren. VWE of adverteerder kan niet aansprakelijk worden gesteld voor al dan niet ontbreken van uitrusting en/of opties. Aankoopmotieven als opties of accessoires vragen we u vooraf te controleren op aanwezigheid.

Wie zijn wij?
Onafhankelijk automobielbedrijf gespecialiseerd in aan en verkoop van A-segment kwaliteitsoccasions. Het wiel hebben we hier niet uitgevonden maar geloven wel in beleving, klanttevredenheid en verkopen op basis van advies en gunning... wij zullen nimmer druk of pressie zetten en verkopen graag aan uw vader, broer, tante of wie dan ook uit uw kring een auto.

Jochen Visser: nobele leider. Dienstbaar en gastheer in dit theater

Linda Spieker: wederhelft van...fijne gastvrouw en administratie.

Meneer Kaal: haalt en brengt alles wat u wenst...nou ja, bijna alles.

Puck: charcoal labrador en mascotte van de club, gaat van 0 naar 100 in 3 seconden (als ze de kat van de buren ziet) en houdt wel van een tukje.

Dank voor uw interesse, ik kijk uit naar een kennismaking.

Jochen Visser.

Gallery Image 0
Gallery Image 1
Gallery Image 2
Gallery Image 3
Gallery Image 4
Gallery Image 5

Neem een kijkje

U bent van harte welkom in onze showroom. Wij adviseren u van tevoren contact op te nemen zodat wij u alle aandacht kunnen geven. Neem alvast een kijkje.

prev.svg
next.svg
Morgen Internet - Zorgeloos website